0899 655 655 office@terminator.bg

За нас

“Терминатор” ООД, град Варна има богата история и прогресиращи възможности.

От създаването си до момента, фирмата се доказа и наложи на пазара в североизточна България като един от най-надеждните партньори в областта на довършителните работи в промишленото и жилищно строителство. За кратко време бързо спечели уважението на клиентите си, защото като приоритет са поставени създаването и поддържането на дълготрайни взаимоотношения, основани на взаимно доверие и сигурност.

За нас е удоволствие да предлагаме услугите си (къртене на бетон, камък, скала, тухла, замазка, твърди настилки; пробиване на отвори; диамантено рязане на бетон, асфалт; диамантено пробиване на отвори; рязане на метални конструкции; извозване на строителни отпадъци и други строително-ремонтни и довършителни услуги) чрез един амбициозен, отлично подбран, добре организиран екип от професионалисти с доказани умения и качества.

Като основна цел в дългосрочен план поставяме овладяването на иновации, позволяващи за максимално кратък срок постигане на висококачествено изпълнение на проектите и работа с безопасни строителни техники. Но за нас над всичко е работата с хората – колеги, партньори и клиенти, защото те дават истинската оценка за нашата работа и развиват нашия потенциал.

Запознайте се подробно с всички услуги на terminator.bg, които фирма “Терминатор” ООД предлага на територията на град Варна и региона.

Освен това, можете да се свържете директно с нас на телефон 0899 655 655, за да получите актуална оферта за цени и условия.

Или ни изпратете имейл чрез формата за контакт в terminator.bg.

Вички права са запазени ТЕРМИНАТОР ООД © 2024 | Уебдизайн Leaders in UX